Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

WEEKEND LOOK

// + follow Philip Conradsson on APPRL Strosande på stan eller en lång skön helgpromenad, skaljackan är verkligen det perfekta valet och är enkel att slänga över armen utan att ta onödig plats. Med funktion i både vind och vattenavstötande egenskaper klarar den av vilket oväder som helst och håller dig samtidigt varm. Kombinera med […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-13 14:30  |  Lästid: < 1 minuter

//

Strosande på stan eller en lång skön helgpromenad, skaljackan är verkligen det perfekta valet och är enkel att slänga över armen utan att ta onödig plats. Med funktion i både vind och vattenavstötande egenskaper klarar den av vilket oväder som helst och håller dig samtidigt varm. Kombinera med ett par snyggt tvättade jeans och ett par klassiskt bruna läderskor, lagom klädd och framförallt anpassningsbar oavsett väderlek.

Jacka: Gloverall Jeans: Gant Zip-tröja – Tiger of Sweden Skjorta: Barba Napoli Skor: Loake Scarf: Valentino Glasögon: Nividas Klocka: Triwa


Dela på Facebook
Tweeta