Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

FAVORITE SNEAKERS RIGHT NOW

// + follow Philip Conradsson on APPRL Sneakers kan man verkligen inte få för mycket av. Tyvärr håller de sig inte snygga för evigt och behöver bytas ut med jämna mellanrum. Här är mina fyra favoriter just nu som alla går mot det krispiga vita hållet i klassisk men varierande design. Vilka är era favoriter? […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-16 16:45  |  Lästid: < 1 minuter

//

Sneakers kan man verkligen inte få för mycket av. Tyvärr håller de sig inte snygga för evigt och behöver bytas ut med jämna mellanrum. Här är mina fyra favoriter just nu som alla går mot det krispiga vita hållet i klassisk men varierande design. Vilka är era favoriter?

Filippa KSauconyJ.LindebergTod’s


Dela på Facebook
Tweeta