Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

TOM ODELL SLÄPPER NYA SINGELN MAGNETISED

Den 10 juni släpper singer-songwritern Tom Odell sen helt nytt album som jag verkligen ser fram emot. Hans senaste album ”Long Way Down” tog mig och världen med storm där favoritlåten ”Another Love” finns med. Redan nu släpps låten och videon ”Magnetised” från nya plattan och den har verkligen satt sig på huvudet, grymt bra! […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-16 17:10  |  Lästid: < 1 minuter


Den 10 juni släpper singer-songwritern Tom Odell sen helt nytt album som jag verkligen ser fram emot. Hans senaste album ”Long Way Down” tog mig och världen med storm där favoritlåten ”Another Love” finns med. Redan nu släpps låten och videon ”Magnetised” från nya plattan och den har verkligen satt sig på huvudet, grymt bra!

I samarbete med Sony Music

Dela på Facebook
Tweeta