Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

CHIMI EYEWEAR

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-17 16:45  |  Lästid: 2 minuter

Litchi, modell 001

Ginger, modell 002

Mango, modell 002

Kiwi, modell 002


Aqua, modell 001

Coco, modell 001

Chimi Eyewear är ett nystartat stockholmsbaserat solglasögonmärke. Varumärket drivs av mina nära vänner Charlie Lindström och Daniel Djurdjevic, som på ett smakfullt sätt lyckats skapa en fräsch produkt till ett oerhört vettigt pris. Studiobilderna ni ser ovan var jag med och styla och resultatet blev verkligen grymt bra. Chimis grundtanke är att leverera snygga bågar ton i ton med varje kulörs spegelglas. Dess första kollektionen släpptes förra söndagen och består av nio färger i två olika modeller där samtliga bågar är unisex. Det genomgående temat är färg och frukt där mina personliga favoriter är Kiwi och Mango.

Ni hittar hela kollektionen här.

 

Dela på Facebook
Tweeta