Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

LAST DAYS IN PALMA

Sista dagen på Mallorca bjöds det äntligen på lite sol och vi parkerade oss i varsin solstol från morgon till sen eftermiddag, så välförtjänt och skönt. Som ni ser på sista bilden hade vi Illietas magiska strand  50 meter från lägenheten och hoppades självklart fått använda den mer än sista dagen. Vi fick istället njuta […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-17 11:35  |  Lästid: 2 minuter


Sista dagen på Mallorca bjöds det äntligen på lite sol och vi parkerade oss i varsin solstol från morgon till sen eftermiddag, så välförtjänt och skönt. Som ni ser på sista bilden hade vi Illietas magiska strand  50 meter från lägenheten och hoppades självklart fått använda den mer än sista dagen. Vi fick istället njuta av Palma i stora delar av semestern, en stad som verkligen imponerat på mig på alla tänkbara sätt. Tack Mallis för denna gång, vi ses väldigt snart igen och då med något bättre väder, tack!

Dela på Facebook
Tweeta