Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

REDO FÖR STRANDEN

// + follow Philip Conradsson on APPRL Svårare än såhär behöver det inte vara, redo för en dag på stranden. Olika toner av blått känns alltid fräscht för sommaren och den obligatoriska panama-hatten får man inte glömma. Kan verkligen inte bärga mig tills temperaturen stiger och solen skiner, förhoppningsvis inte alltför många veckor bort! Skjorta: […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-17 14:00  |  Lästid: < 1 minuter

//

Svårare än såhär behöver det inte vara, redo för en dag på stranden. Olika toner av blått känns alltid fräscht för sommaren och den obligatoriska panama-hatten får man inte glömma. Kan verkligen inte bärga mig tills temperaturen stiger och solen skiner, förhoppningsvis inte alltför många veckor bort!

Skjorta: Barba Napoli Badbyxor: Orlebar Brown Sneakers: Diadora Hatt: Tiger of Sweden


Solglasögon: Ray Ban Klocka: Triwa

Dela på Facebook
Tweeta