Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STILIKON: NOBORU KAKUTA

Noboru Kakuta är en man det skrivs väldigt lite om och oerhört svår att få grepp om. Han jobbar med en rad olika italienska varumärken från sitt hemland Japen, klär sig fenomenalt bra och lyckas alltid hamna på bild under de väl granskade dagarna i Florens när Pitti Uomo går av stapeln. Det framstående är […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-18 12:10  |  Lästid: < 1 minuter

Noboru Kakuta är en man det skrivs väldigt lite om och oerhört svår att få grepp om. Han jobbar med en rad olika italienska varumärken från sitt hemland Japen, klär sig fenomenalt bra och lyckas alltid hamna på bild under de väl granskade dagarna i Florens när Pitti Uomo går av stapeln. Det framstående är hur sportswear matchas med välskräddade kavajer och byxor, vilket verkligen har fångat mitt öga. Hatten av!

Dela på Facebook
Tweeta