Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

VÅGA RUTIGT FÖR VÅREN

// + follow Philip Conradsson on APPRL Ibland ska man verkligen våga ta ut svängarna och komplettera de klassiskt enfärgade plaggen i garderoben med något mönstrat. Jag förespråkar i alla lägen att välja något rutigt eller eventuellt randigt som ger ett medvetet och mer spännande helhetsintryck. Här är mina tre favoriter i marinblått för våren! […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-18 14:15  |  Lästid: < 1 minuter

//

Ibland ska man verkligen våga ta ut svängarna och komplettera de klassiskt enfärgade plaggen i garderoben med något mönstrat. Jag förespråkar i alla lägen att välja något rutigt eller eventuellt randigt som ger ett medvetet och mer spännande helhetsintryck. Här är mina tre favoriter i marinblått för våren!

Morris HeritageOscar JacobsonHackett


Dela på Facebook
Tweeta