Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

INSPIRATION: LJUSBLÅTT & DENIM

Ljusblått är ju verkligen sammankopplat med vår och sommar och gör sig bäst under under just den säsongen. Nödvändigtvis behöver det inte vara en ljusblå dubbelknäppt kavaj utan kanske istället en dressad ljustvättad denimskjorta. Kombinera med din klassiska blåa eller ljusgrå kostym eller mixa upp med ett par vita eller beigea byxor. Medvetet, stilsäkert och […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-19 15:00  |  Lästid: < 1 minuter

Ljusblått är ju verkligen sammankopplat med vår och sommar och gör sig bäst under under just den säsongen. Nödvändigtvis behöver det inte vara en ljusblå dubbelknäppt kavaj utan kanske istället en dressad ljustvättad denimskjorta. Kombinera med din klassiska blåa eller ljusgrå kostym eller mixa upp med ett par vita eller beigea byxor. Medvetet, stilsäkert och lagom uppklätt!

Dela på Facebook
Tweeta