Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

WHAT I WANT: ROLEX DAYTONA

En av Rolex mest klassiska modeller och trotjänare sedan början av 60-talet med sin typiska urtavla innehållande tre kronografer. Från början kallades klockan Cosmograph men fick under tiden namnet Daytona efter de berömda racingtävlingarna i Florida. Paul Newman, en av tidernas mest ikoniska stilikoner, var en trogen bärare under sin livstid och anses fortfarande vara […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-19 13:00  |  Lästid: < 1 minuter

En av Rolex mest klassiska modeller och trotjänare sedan början av 60-talet med sin typiska urtavla innehållande tre kronografer. Från början kallades klockan Cosmograph men fick under tiden namnet Daytona efter de berömda racingtävlingarna i Florida. Paul Newman, en av tidernas mest ikoniska stilikoner, var en trogen bärare under sin livstid och anses fortfarande vara modellens mest symboliska ambassadör trots sin bortgång 2008. En tidlös klassiker som verkligen passar i alla lägen!

Läs mer om Paul Newman här.

Dela på Facebook
Tweeta