Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

KILLER FRIDAY KOMBO

// + follow Philip Conradsson on APPRL Dressat mixat med sportigt, precis som jag gillar det allra bäst. Jordnära toner gör sig alltid grymt bra tillsammans och förhöjer det sammansatta uttrycket. Kavajen från den italienska tillverkaren Boglioli, med expertis på just tvättat bomullskvalité är perfekt skuren och i den ultimata olivgröna färgen. Genomtänkt och väl […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-20 13:30  |  Lästid: < 1 minuter

//

Dressat mixat med sportigt, precis som jag gillar det allra bäst. Jordnära toner gör sig alltid grymt bra tillsammans och förhöjer det sammansatta uttrycket. Kavajen från den italienska tillverkaren Boglioli, med expertis på just tvättat bomullskvalité är perfekt skuren och i den ultimata olivgröna färgen. Genomtänkt och väl färgkoordinerat!

Kavaj: Boglioli Byxor: J.Lindeberg Piqué: Gran Sasso Sneakers: Buttero Solglasögon: Nividas Klocka: Manuel Bozzi Näsduk: Etro Armband: Skultuna Korthållare: Maison Margiela Perfym: Björk & Berries


Dela på Facebook
Tweeta