Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

MIN PLACERING PÅ CAFÈS ”SVERIGES BÄST KLÄDDA MAN”

Min första nominering på Cafés ”Sveriges bäst klädda man” slutade på en 38:e plats vilket verkligen känns grymt kul och framförallt oerhört smickrande. Vann gjorde fotbollsspelaren Oscar Hiljemark som passande nog spelar för klubben Palermo i det skräddade modets Mekka, Italien. Stort tack Café för nomineringen och grattis Oscar!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-20 11:30  |  Lästid: < 1 minuter

Min första nominering på Cafés ”Sveriges bäst klädda man” slutade på en 38:e plats vilket verkligen känns grymt kul och framförallt oerhört smickrande. Vann gjorde fotbollsspelaren Oscar Hiljemark som passande nog spelar för klubben Palermo i det skräddade modets Mekka, Italien. Stort tack Café för nomineringen och grattis Oscar!

Dela på Facebook
Tweeta