Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

3 x FAVORITE SUEDE JACKETS

// + follow Philip Conradsson on APPRL Ett av mina absoluta favoritplagg är mockajackan och den finns att tillgå i många olika modeller och givetvis även färger. Jag föredrar en så klassisk modell som möjligt, gärna i en något smalare siluett som ska funka med tiden och i många år framöver. Här tre av mina […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-23 16:30  |  Lästid: < 1 minuter

//

Ett av mina absoluta favoritplagg är mockajackan och den finns att tillgå i många olika modeller och givetvis även färger. Jag föredrar en så klassisk modell som möjligt, gärna i en något smalare siluett som ska funka med tiden och i många år framöver. Här tre av mina favoriter just nu i varierande men överkomliga prisklasser!

Morris HeritageMango Boss


Dela på Facebook
Tweeta