Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

HELGENS ÖVERRASKNINGSMIDDAG

Har verkligen haft en riktig drömhelg, i lördags överraskade vi min goda vän Axel med födelsedagsmiddag på ett av mina favoritställen Sixten & Frans. Med underbara vänner, fantastisk mat & grymma drinkar, hade vi en helt underbar kväll. Vi avslutade givetvis hos Charlie på Musikaliska som äntligen har premiäröppnat för säsongen.

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-23 14:00  |  Lästid: < 1 minuter

Har verkligen haft en riktig drömhelg, i lördags överraskade vi min goda vän Axel med födelsedagsmiddag på ett av mina favoritställen Sixten & Frans. Med underbara vänner, fantastisk mat & grymma drinkar, hade vi en helt underbar kväll. Vi avslutade givetvis hos Charlie på Musikaliska som äntligen har premiäröppnat för säsongen.

Dela på Facebook
Tweeta