Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

EN SKO FÖR MÅNGA TILLFÄLLEN

// + follow Philip Conradsson on APPRL En sko med många olika skepnader och som framförallt funkar vid många olika tillfällen, brougen. Otroligt snygg att kombinera både med en klassisk marinblå ullkostym eller en somrigare kostym i linne. Ofta ses brougen med en något rundare tå vilket ger ett mer avslappnat helhetsintryck och passar därför […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-24 13:15  |  Lästid: < 1 minuter

//

En sko med många olika skepnader och som framförallt funkar vid många olika tillfällen, brougen. Otroligt snygg att kombinera både med en klassisk marinblå ullkostym eller en somrigare kostym i linne. Ofta ses brougen med en något rundare tå vilket ger ett mer avslappnat helhetsintryck och passar därför lika bra till favoritjeansen i garderoben.

Crockett & JonesJ.LindebergMorrisMango


Dela på Facebook
Tweeta