Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

VÅGA DUBBELKNÄPPT FÖR VÅREN

// + follow Philip Conradsson on APPRL Något som varit på tapeten de senaste säsongerna är dubbelknäppta kavajer med bredare slag, till min förtjusning håller det i sig i högsta grad även för våren sommaren. Kombinera med ett par dressade linnbyxor, med en mer avslappnad piqué och sneakers för att ta udden av en alltför […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-25 13:30  |  Lästid: < 1 minuter

//

Något som varit på tapeten de senaste säsongerna är dubbelknäppta kavajer med bredare slag, till min förtjusning håller det i sig i högsta grad även för våren sommaren. Kombinera med ett par dressade linnbyxor, med en mer avslappnad piqué och sneakers för att ta udden av en alltför uppklätt uttrycket.

Kavaj: Oscar Jacobson Byxor: Incotex Piqué: Orlebar Brown Sneakers: Saucony Väska: Mango Solglasögon: Ray Ban Klocka: Triwa Scarf: Stenströms Perfym: Dolce & Gabanna Hårvård: Lernberger Stafsing


Dela på Facebook
Tweeta