Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

TIPS PÅ PRESENTER

// + follow Philip Conradsson on APPRL Det känns verkligen som precis alla fyller år just nu och det jag tycker det är otroligt svårt att hitta bra presenter som samtidigt inte kostar en förmögenhet. Därför har jag valt att sätta ihop en liten mix av prylar i varierande prisklasser som förhoppningsvis hjälper några av […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-26 13:00  |  Lästid: < 1 minuter

//

Det känns verkligen som precis alla fyller år just nu och det jag tycker det är otroligt svårt att hitta bra presenter som samtidigt inte kostar en förmögenhet. Därför har jag valt att sätta ihop en liten mix av prylar i varierande prisklasser som förhoppningsvis hjälper några av er på traven där allt ligger under eller precis runt tusenlappen.

Har ni läsare några tips på presenter? Kommentera!


Solglasögon: Monokel Manschettknappar: Hugo Armband: Tod's Sneakers: New Balance Armband: Skultuna Hatt: Tiger of Sweden Nyckelring: Diesel Vax: American Crew Plånbok: Sandqvist Slips: Tiger of Sweden Solglasögon: Nividas


Dela på Facebook
Tweeta

TIPS PÅ PRESENTER

// + follow Philip Conradsson on APPRL Det känns verkligen som precis alla fyller år just nu och det jag tycker det är otroligt svårt att hitta bra presenter som samtidigt inte kostar en förmögenhet. Därför har jag valt att sätta ihop en liten mix av prylar i varierande prisklasser som förhoppningsvis hjälper några av […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-26 13:00  |  Lästid: < 1 minuter

//

Det känns verkligen som precis alla fyller år just nu och det jag tycker det är otroligt svårt att hitta bra presenter som samtidigt inte kostar en förmögenhet. Därför har jag valt att sätta ihop en liten mix av prylar i varierande prisklasser som förhoppningsvis hjälper några av er på traven där allt ligger under eller precis runt tusenlappen.

Har ni läsare några tips på presenter? Kommentera!


Solglasögon: Monokel Manschettknappar: Hugo Armband: Tod's Sneakers: New Balance Armband: Skultuna Hatt: Tiger of Sweden Nyckelring: Diesel Vax: American Crew Plånbok: Sandqvist Slips: Tiger of Sweden Solglasögon: Nividas


Dela på Facebook
Tweeta