Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

VAD JAG VILL HA JUST NU

Ett av mina absoluta favoritmärken, Brunello Cucinelli, levererar år efter år unika och tidlösa plagg i absolut bästa kvalité och makalösa skärningar. Det finns en tydlig linje kring hur varumärket väljer att arbeta med färger, där ljusa, jordnära och nedtonade kulörer alltid är överrepresenterade i kollektionerna. Vitt, beigt grått och ljusblått är de färger som […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-26 10:15  |  Lästid: < 1 minuter

Ett av mina absoluta favoritmärken, Brunello Cucinelli, levererar år efter år unika och tidlösa plagg i absolut bästa kvalité och makalösa skärningar. Det finns en tydlig linje kring hur varumärket väljer att arbeta med färger, där ljusa, jordnära och nedtonade kulörer alltid är överrepresenterade i kollektionerna. Vitt, beigt grått och ljusblått är de färger som syns mest och känslan är att varje individuellt plagg är precist matchat för att kunna kombineras med vilket annat plagg i kollektionen som helst.

För våren ser vi bland annat denna ögonsten, en ljusgrå mockajacka i klassisk M65 modell med du dubbla frontfickor och klassisk knäppning. Jag känner verkligen hur härlig den hade varit att slänga på sig i detta nu med ett par krämvita byxor och ett par bruna tassle loafers. Tyvärr är inte prislappen lika iögonfallande som designen och jackan landar på närmare 40 000 svenska riksdaler. Men kostar det så smakar det, antar jag!

Dela på Facebook
Tweeta

VAD JAG VILL HA JUST NU

Ett av mina absoluta favoritmärken, Brunello Cucinelli, levererar år efter år unika och tidlösa plagg i absolut bästa kvalité och makalösa skärningar. Det finns en tydlig linje kring hur varumärket väljer att arbeta med färger, där ljusa, jordnära och nedtonade kulörer alltid är överrepresenterade i kollektionerna. Vitt, beigt grått och ljusblått är de färger som […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-26 10:15  |  Lästid: < 1 minuter

Ett av mina absoluta favoritmärken, Brunello Cucinelli, levererar år efter år unika och tidlösa plagg i absolut bästa kvalité och makalösa skärningar. Det finns en tydlig linje kring hur varumärket väljer att arbeta med färger, där ljusa, jordnära och nedtonade kulörer alltid är överrepresenterade i kollektionerna. Vitt, beigt grått och ljusblått är de färger som syns mest och känslan är att varje individuellt plagg är precist matchat för att kunna kombineras med vilket annat plagg i kollektionen som helst.

För våren ser vi bland annat denna ögonsten, en ljusgrå mockajacka i klassisk M65 modell med du dubbla frontfickor och klassisk knäppning. Jag känner verkligen hur härlig den hade varit att slänga på sig i detta nu med ett par krämvita byxor och ett par bruna tassle loafers. Tyvärr är inte prislappen lika iögonfallande som designen och jackan landar på närmare 40 000 svenska riksdaler. Men kostar det så smakar det, antar jag!

Dela på Facebook
Tweeta