Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

MONDAY GEAR

// + follow Philip Conradsson on APPRL Måndagsuniform innehållande brun linnekavaj, blåa manchesterbyxor och ljusblå piquéskjorta. Nu när sommaren och ledigheten sakta men säkert närmar sig är en mer avslappnad jobbklädsel verkligen rättfärdigad. Kombinera med ett par klassiska sneakers och en snygg canvasväska i olivgrönt eller brunt. Modernt och lagom avslappnat! Kavaj: Oscar Jacobson Byxor: […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-30 12:30  |  Lästid: < 1 minuter

//

Måndagsuniform innehållande brun linnekavaj, blåa manchesterbyxor och ljusblå piquéskjorta. Nu när sommaren och ledigheten sakta men säkert närmar sig är en mer avslappnad jobbklädsel verkligen rättfärdigad. Kombinera med ett par klassiska sneakers och en snygg canvasväska i olivgrönt eller brunt. Modernt och lagom avslappnat!

Kavaj: Oscar Jacobson Byxor: Gant Rugger Skjorta: Morris Heritage Skor: Buttero Väska: Baron Solglasögon: Ray Ban Klocka: Triwa Parfym: Dolce & Gabanna Hårvård: Lernberger Stafsing Nyckelring: Diesel


Dela på Facebook
Tweeta