Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SÖNDAGSLYX

I går överraskade Susanna mig med en heldag på Clarion Hotel Signs fantastiska spa och takterrass. Har hört mycket om just denna terrass men aldrig tagit mig tid att gå hit. Kan meddela att det var helt grymt! Vi tog massage, badade i den trettioåttagradiga polen, åt fantastisk lunch och hann till och med träna […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-30 14:00  |  Lästid: < 1 minuter

I går överraskade Susanna mig med en heldag på Clarion Hotel Signs fantastiska spa och takterrass. Har hört mycket om just denna terrass men aldrig tagit mig tid att gå hit. Kan meddela att det var helt grymt! Vi tog massage, badade i den trettioåttagradiga polen, åt fantastisk lunch och hann till och med träna en timme på hotellets gym. Så här borde varje söndag verkligen spenderas!

Dela på Facebook
Tweeta