Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STILIKON: NICOLA RICCI

2002 startades Nicola tillsammans med sin bror Valentino varumärket Sciamat med målsättning att efter eget smak och tycke tillverka konfektion på ett sätt som inte följde konstens alla regler. Nicolas har sedan starten av Sciamat blivit en oerhörd inspiratör som tar ut svängarna i både färg och form och visar samtidigt prov på en kompromisslös […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-30 16:30  |  Lästid: < 1 minuter

2002 startades Nicola tillsammans med sin bror Valentino varumärket Sciamat med målsättning att efter eget smak och tycke tillverka konfektion på ett sätt som inte följde konstens alla regler. Nicolas har sedan starten av Sciamat blivit en oerhörd inspiratör som tar ut svängarna i både färg och form och visar samtidigt prov på en kompromisslös perfektion kring plaggens passform och detaljer.

Dela på Facebook
Tweeta

STILIKON: NICOLA RICCI

2002 startades Nicola tillsammans med sin bror Valentino varumärket Sciamat med målsättning att efter eget smak och tycke tillverka konfektion på ett sätt som inte följde konstens alla regler. Nicolas har sedan starten av Sciamat blivit en oerhörd inspiratör som tar ut svängarna i både färg och form och visar samtidigt prov på en kompromisslös […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-30 16:30  |  Lästid: < 1 minuter

2002 startades Nicola tillsammans med sin bror Valentino varumärket Sciamat med målsättning att efter eget smak och tycke tillverka konfektion på ett sätt som inte följde konstens alla regler. Nicolas har sedan starten av Sciamat blivit en oerhörd inspiratör som tar ut svängarna i både färg och form och visar samtidigt prov på en kompromisslös perfektion kring plaggens passform och detaljer.

Dela på Facebook
Tweeta