Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

MR PORTER – LOST IN VENICE

Mr. Porters eget in-house märke Kingsman har plåtas i Venedigs helt sagolika miljöer och blir en otroligt smakfull inspiration i klassisk stil för sommaren. Vi ser en skön mix mellan dubbelknäppta kostymer och upprullade grovstickade tröjor över en ledig bomullsskjorta, kontrasten man verkligen eftersträvar och längtar efter för vår och sommaren!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-31 13:30  |  Lästid: < 1 minuter

Mr. Porters eget in-house märke Kingsman har plåtas i Venedigs helt sagolika miljöer och blir en otroligt smakfull inspiration i klassisk stil för sommaren. Vi ser en skön mix mellan dubbelknäppta kostymer och upprullade grovstickade tröjor över en ledig bomullsskjorta, kontrasten man verkligen eftersträvar och längtar efter för vår och sommaren!

Dela på Facebook
Tweeta