Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SNYGGASTE DENIMSKJORTORNA

// + follow Philip Conradsson on APPRL Ett otroligt populärt och omtyckt plagg under många generationer, denimskjortan känns mer aktuell än någonsin. I den rådande stilbildning ser vi ofta en tunnare, mer avskalad och dressad cutaway krage som möjliggör användande även till kavaj och kostym. Här ser ni mina favoriter i tre olika tvättar men […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-31 11:25  |  Lästid: < 1 minuter

//

Ett otroligt populärt och omtyckt plagg under många generationer, denimskjortan känns mer aktuell än någonsin. I den rådande stilbildning ser vi ofta en tunnare, mer avskalad och dressad cutaway krage som möjliggör användande även till kavaj och kostym. Här ser ni mina favoriter i tre olika tvättar men med samma dressade krage!

Barba NapoliStenströmsJ.Lindeberg


Dela på Facebook
Tweeta