Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

GREAT MINDS THINK ALIKE? 

Det var nästintill pinsamt att sätta sig och käka så här igår kväll, det tyckte i alla fall resterande tredjedelen av sällskapet. Men att lyckas pricka in i stort sätt samma outfit som en av mina absolut bäst klädda vänner, Saman, ser jag bara som något positivt!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-01 17:10  |  Lästid: < 1 minuter
Dela på Facebook
Tweeta

GREAT MINDS THINK ALIKE? 

Det var nästintill pinsamt att sätta sig och käka så här igår kväll, det tyckte i alla fall resterande tredjedelen av sällskapet. Men att lyckas pricka in i stort sätt samma outfit som en av mina absolut bäst klädda vänner, Saman, ser jag bara som något positivt!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-01 17:10  |  Lästid: < 1 minuter
Dela på Facebook
Tweeta