Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

GREAT MINDS THINK ALIKE? 

Det var nästintill pinsamt att sätta sig och käka så här igår kväll, det tyckte i alla fall resterande tredjedelen av sällskapet. Men att lyckas pricka in i stort sätt samma outfit som en av mina absolut bäst klädda vänner, Saman, ser jag bara som något positivt!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-01 17:10  |  Lästid: < 1 minuter


Det var nästintill pinsamt att sätta sig och käka så här igår kväll, det tyckte i alla fall resterande tredjedelen av sällskapet. Men att lyckas pricka in i stort sätt samma outfit som en av mina absolut bäst klädda vänner, Saman, ser jag bara som något positivt!

Dela på Facebook
Tweeta

GREAT MINDS THINK ALIKE? 

Det var nästintill pinsamt att sätta sig och käka så här igår kväll, det tyckte i alla fall resterande tredjedelen av sällskapet. Men att lyckas pricka in i stort sätt samma outfit som en av mina absolut bäst klädda vänner, Saman, ser jag bara som något positivt!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-01 17:10  |  Lästid: < 1 minuter


Det var nästintill pinsamt att sätta sig och käka så här igår kväll, det tyckte i alla fall resterande tredjedelen av sällskapet. Men att lyckas pricka in i stort sätt samma outfit som en av mina absolut bäst klädda vänner, Saman, ser jag bara som något positivt!

Dela på Facebook
Tweeta