Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Räddaren i nöden – urb-it

I måndags eftermiddag satt jag på ett möte och lyckades spilla hela kaffekoppen över min nytvättade vita skjorta. Efter mötet var tidig middag planerad med grabbarna och det fanns varken tid eller framförallt ork att åka hem och byta. Jag hade hört talas om urb-it, tjänsten möjliggör utkörning från de absolut främsta butikerna i Stockholm. […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-01 12:45  |  Lästid: 2 minuter

I måndags eftermiddag satt jag på ett möte och lyckades spilla hela kaffekoppen över min nytvättade vita skjorta. Efter mötet var tidig middag planerad med grabbarna och det fanns varken tid eller framförallt ork att åka hem och byta. Jag hade hört talas om urb-it, tjänsten möjliggör utkörning från de absolut främsta butikerna i Stockholm. Från hemsidan klickade jag hem en skjorta och scarf från Best of Brands, fem minuter innan mitt möte var slut kommer en supertrevlig ung man inspringande på Brillo och överräcker mig mina beställda varor. Trodde först inte det var sant och aldrig att det skulle gå så otroligt fort, överväldigad bytte jag om och sprang vidare till middagen i en helt fräsch och upplyft outfit.

Nu har ni läsare möjlighet att som jag prova tjänsten och få fri ”urbning” i två veckor genom att använda koden ”urbitphilip”. Verkligen en räddare i nöden i alla lägen, snabbt, smidigt med otroligt bra service!


I samarbete med urb-it

Dela på Facebook
Tweeta