Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

ALL_BLUES UTFÖRSÄLJNING

Det svenska accessoarvarumärket All_blues har en otroligt ljus framtid till mötes och har de senaste åren tagit Sverige och även världen med storm. Grundarna Jacob Skragge och Fredrik Nathorst har precis släppt en helt ny kollektion med ett bredare utbud och utökat sortiment där även en damkollektion för första gången presenterats. Från idag till och […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-02 13:47  |  Lästid: < 1 minuter

Det svenska accessoarvarumärket All_blues har en otroligt ljus framtid till mötes och har de senaste åren tagit Sverige och även världen med storm. Grundarna Jacob Skragge och Fredrik Nathorst har precis släppt en helt ny kollektion med ett bredare utbud och utökat sortiment där även en damkollektion för första gången presenterats. Från idag till och med lördag är det utförsäljning på tidigare produkter i ateljén på Bråvallagatan 2 som ni absolut inte vill missa och skynda dit då utförsäljningen redan har börjat!

Dela på Facebook
Tweeta