Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BEST DRESSED ON SCREEN – ALFRED OF GOTHAM

Sträcksett serien Gotham som verkligen har något extra. I Serien ser vi karaktären Alfreds var stil och klädval fastnat på min näthinna och är verkligen spot i klassisk tappning. Gotham är baserad på tiden innan själva Batman-filmerna där man får följa både unga Bruce Wayne och kriminalinspektör James Gordon som ses i de klassiska filmerna. […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-02 10:45  |  Lästid: < 1 minuter

Sträcksett serien Gotham som verkligen har något extra. I Serien ser vi karaktären Alfreds var stil och klädval fastnat på min näthinna och är verkligen spot i klassisk tappning. Gotham är baserad på tiden innan själva Batman-filmerna där man får följa både unga Bruce Wayne och kriminalinspektör James Gordon som ses i de klassiska filmerna. Alfred är Bruce Waynes(Batmans) butler och förmyndare efter att Bruce båda föräldrar blivit mördade i tidigt skede av serien och en karaktär som verkligen blivit min absolut favorit i serien.

Dela på Facebook
Tweeta