Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SNYGGASTE BADBYXORNA: RODA

// + follow Philip Conradsson on APPRL Den italienska accessoartillverkaren Roda imponerar med ett brett utbud av färgglada badbyxor i otroligt charmiga mönster. På stranden känns det helt rätt att ta ut svängarna och våga just färg och självklart i en kortare och smalare modell. Här är mina fyra favoriter! Mörkblå prickig – Blå Paisley […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-02 13:00  |  Lästid: < 1 minuter

//

Den italienska accessoartillverkaren Roda imponerar med ett brett utbud av färgglada badbyxor i otroligt charmiga mönster. På stranden känns det helt rätt att ta ut svängarna och våga just färg och självklart i en kortare och smalare modell. Här är mina fyra favoriter!

Mörkblå prickigBlå PaisleyLjusblå prickigOrange


Dela på Facebook
Tweeta