Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

MIDDAG PÅ GRAND TERASSEN

 Såhär borde varje torsdagkväll se ut, middag med härliga kollegorna Martin, Petra, Carro och Sanna i gassande kvällssol på Grands uteservering. Grym mat, lika grymma drinkar och framförallt fantastiskt bra sällskap. Vi tjabblade ända tills det stängde och hade garanterat kunnat sitta ett par timmar till! Tack Grand och tack Martin som styrde upp en […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-03 14:40  |  Lästid: < 1 minuter


 Såhär borde varje torsdagkväll se ut, middag med härliga kollegorna Martin, Petra, Carro och Sanna i gassande kvällssol på Grands uteservering. Grym mat, lika grymma drinkar och framförallt fantastiskt bra sällskap. Vi tjabblade ända tills det stängde och hade garanterat kunnat sitta ett par timmar till! Tack Grand och tack Martin som styrde upp en magisk kväll!

Dela på Facebook
Tweeta