Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

3 x FAVORITER I BOMULL

// + follow Philip Conradsson on APPRL Äntligen dags för bomull och säsongen har ju verkligen redan dragit igång. Bomullen är passande i just varmare temperaturer och bidrar med ett svalare, lättsammare och mer passande uttryck för sommaren. Här är mina tre favoriter, samtliga i jordnära toner, hög kvalité och med en smalare och mer […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-07 00:40  |  Lästid: < 1 minuter

//

Äntligen dags för bomull och säsongen har ju verkligen redan dragit igång. Bomullen är passande i just varmare temperaturer och bidrar med ett svalare, lättsammare och mer passande uttryck för sommaren. Här är mina tre favoriter, samtliga i jordnära toner, hög kvalité och med en smalare och mer välsittande passform.

AquascutumOscar JacobsonBoglioli


Dela på Facebook
Tweeta