Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

DEN KLASSISKA BLÅA KAVAJEN

// + follow Philip Conradsson on APPRL Marinblått tillsammans med ljusblått är alltid en bra idé och kan tyckas tråkigt men inbringar alltid en fräscht och anpassbart klädsel för varje tillfälle. Kombinerat med ett par klassiska ljusa linnebyxor, bruna tassle loafers med matchande bälte är du redo för både jobb och vilken sommarfest som helst […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-08 17:15  |  Lästid: < 1 minuter

//

Marinblått tillsammans med ljusblått är alltid en bra idé och kan tyckas tråkigt men inbringar alltid en fräscht och anpassbart klädsel för varje tillfälle. Kombinerat med ett par klassiska ljusa linnebyxor, bruna tassle loafers med matchande bälte är du redo för både jobb och vilken sommarfest som helst de kommande månaderna.

Kavaj: Stenströms Byxor: J.Lindeberg Skjorta: Oscar Jacobson Loafers: Crockett & Jones Väska: Lyle & Scott Slips: Roda Bälte: Crockett & Jones Armband: Northskull Solglasögon: Nividas Hårprodukter: American Crew & Alterna


Dela på Facebook
Tweeta