Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STILIKON: ANDREA LUPARELLI

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-08 09:30  |  Lästid: < 1 minut

En av de absolut mest fotade personerna under Pitti Uomo, modemässan som hålls i Florens vid två tillfällen varje år. Andrea Luparelli äger butiken och skrädderiet Sartoria Ripense i Rom där varje produkt måttsys enligt konstens alla regler. Med sin typisk stilbildning men otroligt varierande uttryck är Andrea verkligen en av nutidens främsta ikoner inom den italienska genren.

Dela på Facebook
Tweeta

STILIKON: ANDREA LUPARELLI

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-08 09:30  |  Lästid: < 1 minut

En av de absolut mest fotade personerna under Pitti Uomo, modemässan som hålls i Florens vid två tillfällen varje år. Andrea Luparelli äger butiken och skrädderiet Sartoria Ripense i Rom där varje produkt måttsys enligt konstens alla regler. Med sin typisk stilbildning men otroligt varierande uttryck är Andrea verkligen en av nutidens främsta ikoner inom den italienska genren.

Dela på Facebook
Tweeta