Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STILIKON: ANDREA LUPARELLI

En av de absolut mest fotade personerna under Pitti Uomo, modemässan som hålls i Florens vid två tillfällen varje år. Andrea Luparelli äger butiken och skrädderiet Sartoria Ripense i Rom där varje produkt måttsys enligt konstens alla regler. Med sin typisk stilbildning men otroligt varierande uttryck är Andrea verkligen en av nutidens främsta ikoner inom […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-08 09:30  |  Lästid: < 1 minuter
Dela på Facebook
Tweeta

STILIKON: ANDREA LUPARELLI

En av de absolut mest fotade personerna under Pitti Uomo, modemässan som hålls i Florens vid två tillfällen varje år. Andrea Luparelli äger butiken och skrädderiet Sartoria Ripense i Rom där varje produkt måttsys enligt konstens alla regler. Med sin typisk stilbildning men otroligt varierande uttryck är Andrea verkligen en av nutidens främsta ikoner inom […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-08 09:30  |  Lästid: < 1 minuter
Dela på Facebook
Tweeta