Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

VAD JAG VILL HA: OMEGA SPEEDMASTER

Omegas klassiska modell Speedmaster såg sitt första ljus 1957 vars syfte var att användas som sport och framförallt racingklocka. Istället har den gjort sig känd som den första klockan i rymdem då de amerikanska astronauterna Neil Armstrong och Buzz Aldrin bar varsin under första resan till månen. Den enkla anledningen var att åtta av de […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-08 19:00  |  Lästid: < 1 minuter
Dela på Facebook
Tweeta

VAD JAG VILL HA: OMEGA SPEEDMASTER

Omegas klassiska modell Speedmaster såg sitt första ljus 1957 vars syfte var att användas som sport och framförallt racingklocka. Istället har den gjort sig känd som den första klockan i rymdem då de amerikanska astronauterna Neil Armstrong och Buzz Aldrin bar varsin under första resan till månen. Den enkla anledningen var att åtta av de […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-08 19:00  |  Lästid: < 1 minuter
Dela på Facebook
Tweeta