Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SUMMER OFFICE

Senaste veckan spenderades förmodligen absolut mest tid här, på förenings stora gemensamma takterrass i söderläge. Tiden går framförallt åt till jobb och skrivande men lunch i solen finns det alltid tid för. Otroligt skönt att kunna jobba men samtidigt slappna av och njuta av det helt underbara vädret vi har just nu. Killer kombo!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-09 09:30  |  Lästid: < 1 minuter
Dela på Facebook
Tweeta

SUMMER OFFICE

Senaste veckan spenderades förmodligen absolut mest tid här, på förenings stora gemensamma takterrass i söderläge. Tiden går framförallt åt till jobb och skrivande men lunch i solen finns det alltid tid för. Otroligt skönt att kunna jobba men samtidigt slappna av och njuta av det helt underbara vädret vi har just nu. Killer kombo!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-09 09:30  |  Lästid: < 1 minuter
Dela på Facebook
Tweeta