Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SUMMER OFFICE

Senaste veckan spenderades förmodligen absolut mest tid här, på förenings stora gemensamma takterrass i söderläge. Tiden går framförallt åt till jobb och skrivande men lunch i solen finns det alltid tid för. Otroligt skönt att kunna jobba men samtidigt slappna av och njuta av det helt underbara vädret vi har just nu. Killer kombo!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-09 09:30  |  Lästid: < 1 minuter

Senaste veckan spenderades förmodligen absolut mest tid här, på förenings stora gemensamma takterrass i söderläge. Tiden går framförallt åt till jobb och skrivande men lunch i solen finns det alltid tid för. Otroligt skönt att kunna jobba men samtidigt slappna av och njuta av det helt underbara vädret vi har just nu. Killer kombo!

Dela på Facebook
Tweeta

SUMMER OFFICE

Senaste veckan spenderades förmodligen absolut mest tid här, på förenings stora gemensamma takterrass i söderläge. Tiden går framförallt åt till jobb och skrivande men lunch i solen finns det alltid tid för. Otroligt skönt att kunna jobba men samtidigt slappna av och njuta av det helt underbara vädret vi har just nu. Killer kombo!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-09 09:30  |  Lästid: < 1 minuter

Senaste veckan spenderades förmodligen absolut mest tid här, på förenings stora gemensamma takterrass i söderläge. Tiden går framförallt åt till jobb och skrivande men lunch i solen finns det alltid tid för. Otroligt skönt att kunna jobba men samtidigt slappna av och njuta av det helt underbara vädret vi har just nu. Killer kombo!

Dela på Facebook
Tweeta