Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

NEW WEEK NEW LOOK

// + follow Philip Conradsson on APPRL Ljus fräsch kavaj med klassiskt grå kostymbyxor är plagg som aldrig blir tråkiga och funkar i alla lägen. Kombinera med ett par avskalade sneakers och mörkblåa toner i både skjorta och väska för att binda ihop komponenterna till ett snyggt och genomtänkt helhetsintryck. Kavaj: Gant Byxor: Incotex Skjorta: […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-13 11:00  |  Lästid: < 1 minuter

//

Ljus fräsch kavaj med klassiskt grå kostymbyxor är plagg som aldrig blir tråkiga och funkar i alla lägen. Kombinera med ett par avskalade sneakers och mörkblåa toner i både skjorta och väska för att binda ihop komponenterna till ett snyggt och genomtänkt helhetsintryck.

Kavaj: Gant Byxor: Incotex Skjorta: Oscar Jacobson Sneakers: John Lobb Väska: Oscar Jacobson Glasögon: Nividas Solglasögon: Ray-Ban Parfym: Calvin Klein Hårvårdsprodukter: Lernberger Stafsing


Dela på Facebook
Tweeta