Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

NYA ACCESSOARER I SILVER

Uppgraderat accessoargarderoben med lite nya godbitar i silver från Smycka. Silver är faktiskt det enda jag trivs riktigt bra i just nu och blivit besatt av både armband och ringar i olika slag. Här är mina absoluta favoriter i kollektionen ”August”, i klassisk tappning med en modernare, mer nytänkande och framförallt snyggare twist. I samarbete […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-13 16:23  |  Lästid: < 1 minuter

Uppgraderat accessoargarderoben med lite nya godbitar i silver från Smycka. Silver är faktiskt det enda jag trivs riktigt bra i just nu och blivit besatt av både armband och ringar i olika slag. Här är mina absoluta favoriter i kollektionen ”August”, i klassisk tappning med en modernare, mer nytänkande och framförallt snyggare twist.

I samarbete med Smycka

Dela på Facebook
Tweeta