Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

REDO FÖR STRANDEN

Rose & Born är verkligen en av mina absoluta favoritbutiker i Stockholm. De har framförallt ett otroligt brett utbud i all typ av konfektion, är samtidigt otroligt fingertoppskänsliga när det kommer till inköp och är i mitt tycke absolut en av de främsta aktörerna när det kommer till styling. Här är ett typ av stilleben […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-14 13:30  |  Lästid: < 1 minuter

Rose & Born är verkligen en av mina absoluta favoritbutiker i Stockholm. De har framförallt ett otroligt brett utbud i all typ av konfektion, är samtidigt otroligt fingertoppskänsliga när det kommer till inköp och är i mitt tycke absolut en av de främsta aktörerna när det kommer till styling. Här är ett typ av stilleben på den perfekta sommarlooken på väg till stranden. Hur snyggt?

Dela på Facebook
Tweeta