Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BÄST KLÄDDA UNDER LONDONS MODEVECKA

Under förra veckan gick Londons modevecka av stapeln och i år var det fler välklädda män än någonsin. De tre mest framstående personerna de senaste säsongerna var återigen tillbaka i rampljuset, Johannes Huebl, David Gandy och Oliver Cheshire. I mångt och mycket bjöd veckan på en skön mix av både skräddat och sportigare plagg där […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-15 12:55  |  Lästid: < 1 minuter

Under förra veckan gick Londons modevecka av stapeln och i år var det fler välklädda män än någonsin. De tre mest framstående personerna de senaste säsongerna var återigen tillbaka i rampljuset, Johannes Huebl, David Gandy och Oliver Cheshire. I mångt och mycket bjöd veckan på en skön mix av både skräddat och sportigare plagg där den ljusare färgskalan verkligen var i absoluta fokus från start till mål.

Dela på Facebook
Tweeta