Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

LINNESKJORTOR FÖR SOMMAREN

// + follow Philip Conradsson on APPRL Det kanske absolut mest givna plagget för en varm sommardag som håller dig både snygg och sval. Var inte rädd att linneskjortan lätt blir skrynklig, just det gör kvalitén charmig och samtidigt oerhört lättskött. Här är tre av mina favoriter för våren i enkla och klassiska färger! Stenströms […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-15 15:00  |  Lästid: < 1 minuter

//

Det kanske absolut mest givna plagget för en varm sommardag som håller dig både snygg och sval. Var inte rädd att linneskjortan lätt blir skrynklig, just det gör kvalitén charmig och samtidigt oerhört lättskött. Här är tre av mina favoriter för våren i enkla och klassiska färger!

StenströmsHackettEton


Dela på Facebook
Tweeta