Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

VÄLKOMMEN PÅ SOMMARFEST HOS H&M MAN

Vänner, imorgon torsdag bjuder jag och mina kollegor Martin och Niklas in sommarfest med H&M MAN. Vi kommer hålla till i butiken på Norrmalmstorg från klockan 19.30-21.30 och ger er tips på de bästa outfitsen för lediga dagar, träning och fest. Under hela kvällen gäller 20% rabatt på hela sortimentet och innergården kommer fyllas av […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-15 01:00  |  Lästid: < 1 minuter


Vänner, imorgon torsdag bjuder jag och mina kollegor Martin och Niklas in sommarfest med H&M MAN. Vi kommer hålla till i butiken på Norrmalmstorg från klockan 19.30-21.30 och ger er tips på de bästa outfitsen för lediga dagar, träning och fest. Under hela kvällen gäller 20% rabatt på hela sortimentet och innergården kommer fyllas av nygrillade hamburgare, rundpingis, kall öl och otroligt god stämning. Tyvärr är det begränsat antal platser så skynda och anmäler till ”VIP-shopping@hm.com” för att säkra er plats. Hoppas verkligen få träffa många av er härliga läsare där!

Dela på Facebook
Tweeta