Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SOMMARFEST MED H&M MAN

Vilken pangkväll det blev igår! Otroligt glad och tacksam att så många av er hade möjlighet att komma till vår sommarfest tillsammans med H&M MAN i butiken på Norrmalmstorg. Jag, Martin och Niklas pratade om sommarens trender och hur du klär dig snyggast för träning, fest och vardag! Vi avnjöt nygrillade hamburgare, kall öl och […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-17 11:50  |  Lästid: 2 minuter

Vilken pangkväll det blev igår! Otroligt glad och tacksam att så många av er hade möjlighet att komma till vår sommarfest tillsammans med H&M MAN i butiken på Norrmalmstorg. Jag, Martin och Niklas pratade om sommarens trender och hur du klär dig snyggast för träning, fest och vardag! Vi avnjöt nygrillade hamburgare, kall öl och han till och med spela ett par omgångar pingis tillsammans med er! Stort tack alla som kom förbi och förgyllde vår kväll!

Fotocred: Henrik Bodin

Dela på Facebook
Tweeta