Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

RALPH LAUREN – PURPLE LABEL PRESENTATION SPRING 2017

Sofistikerat, minimalistiskt och som alltid oerhört elegant när Ralph Lauren presenterade sin Purple Label kollektion för vår och sommaren 2017. Purple Label är varumärkets absoluta spjutspets och är generellt mer dressad i både uttryck, val av tyger och passform. För våren är beigt, grått och blått mest representerat samtidigt som de sportiga plagen tar mer […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-20 11:00  |  Lästid: < 1 minuter

Sofistikerat, minimalistiskt och som alltid oerhört elegant när Ralph Lauren presenterade sin Purple Label kollektion för vår och sommaren 2017. Purple Label är varumärkets absoluta spjutspets och är generellt mer dressad i både uttryck, val av tyger och passform. För våren är beigt, grått och blått mest representerat samtidigt som de sportiga plagen tar mer plats än på många år. Även att en rakare passform i framförallt byxor gör comeback efter en längre tids frånvaro, vilket känns kul och otroligt rätt i tiden.

Dela på Facebook
Tweeta