Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STILIKON: SCOTT SCHUMAN

En av modevärldens kanske mest lysande stjärnor just nu som har gjort sig känd på ett något annorlunda sätt, till en början bakom kameran och idag en erkänd inspiratör och geni som gjort sig känd under namnet ”The Sartorialist”.  Genom sin hemsida(thesartorialist.com) ville Scott skapa en som han själv beskriver det ”tvåvägskommunikation mellan mode och […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-20 16:00  |  Lästid: < 1 minuter

En av modevärldens kanske mest lysande stjärnor just nu som har gjort sig känd på ett något annorlunda sätt, till en början bakom kameran och idag en erkänd inspiratör och geni som gjort sig känd under namnet ”The Sartorialist”.  Genom sin hemsida(thesartorialist.com) ville Scott skapa en som han själv beskriver det ”tvåvägskommunikation mellan mode och dess relation till det dagliga livet”. Till en början, med hjälp av makalösa street style bilder tagna på de absolut främsta inom branschen skapade han sig ett namn och blev personen man helst ville bli fotograferad av. Idag att bli plåtad av Scott och för den mindre kända ses och känns som ett erkännande, en hyllning och samtidigt en acceptans till sättet man väljer att uttrycka sig på.

Dela på Facebook
Tweeta