Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

KLÄDD FÖR MIDSOMMAR

// + follow Philip Conradsson on APPRL Äntligen är det snart dags midsommar igen, man ser ju alltid fram emot det och verkligen något speciellt med just den dagen och firandet. Däremot ser det ut att bli regn, IGEN, som de senaste 6 åren? Helt otroligt i sånt fall, men bara att hoppas! Jag förbereder […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-21 10:30  |  Lästid: < 1 minuter

//

Äntligen är det snart dags midsommar igen, man ser ju alltid fram emot det och verkligen något speciellt med just den dagen och firandet. Däremot ser det ut att bli regn, IGEN, som de senaste 6 åren? Helt otroligt i sånt fall, men bara att hoppas! Jag förbereder mig i alla fall med både badbyxor, linneskjorta och en skön rundhalsad bomullströja att slänga över axlarna. Så snälla västkusten bjud upp till dans och med härlig temperatur och sol, tack, ingen skulle bli gladare än jag!

Tröja: Gant Rugger Badbyxor: Orlebar Brown Skjorta: Oscar Jacobson Solglasögon: Nividas Scarf: Tiger of Sweden Klocka: Triwa Handdukar: Newport


Dela på Facebook
Tweeta