Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

PITTI UOMO 90 STREETSTYLE – PART 1

Under förra veckan gick den årliga modemässan i Florens av stapeln för 90:e gången och som hålls två gånger om året. Under mässan samlas inköpare, varumärkesrepresentanter, influencers och hängivna anhängare till det sartoriala modet för att förbereda, inspireras och köpa in för kommande säsong. Under de senaste åren har mässan blivit ett Mekka för likasinnade […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-21 13:30  |  Lästid: < 1 minuter

Under förra veckan gick den årliga modemässan i Florens av stapeln för 90:e gången och som hålls två gånger om året. Under mässan samlas inköpare, varumärkesrepresentanter, influencers och hängivna anhängare till det sartoriala modet för att förbereda, inspireras och köpa in för kommande säsong. Under de senaste åren har mässan blivit ett Mekka för likasinnade och ett perfekt sätt att umgås och knyta nya kontakter med personer av samma brinnande intresse. Här är mina favoriter från dag nummer ett av Pitti Uomo 90!

Bilder från dag nummer två och och tre dyker upp senare i veckan, håll till godo så länge!  

Dela på Facebook
Tweeta