Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

MIDDAG PÅ ROLFS KÖK

Har sedan mina snart fyra år i Stockholm hunnit med att bocka av en hel del bra restauranger, däremot inte Rolfs Kök förrän i går kväll. Måste säga att det var en av de bästa upplevelserna hittills, fantastiskt mat och otroligt trevlig personal. Jag åt gravad gös med äpple, avokado, pepparrot & hasselnöt till förrätt […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-22 10:15  |  Lästid: < 1 minuter

Har sedan mina snart fyra år i Stockholm hunnit med att bocka av en hel del bra restauranger, däremot inte Rolfs Kök förrän i går kväll. Måste säga att det var en av de bästa upplevelserna hittills, fantastiskt mat och otroligt trevlig personal. Jag åt gravad gös med äpple, avokado, pepparrot & hasselnöt till förrätt och en helt magisk rödvinsbräserad oxkind med tryffel och potatispuré till varmrätt. Har ni inte provat, måste ni prova Rolfs Kök, ni kommer inte bli besvikna!

Dela på Facebook
Tweeta

MIDDAG PÅ ROLFS KÖK

Har sedan mina snart fyra år i Stockholm hunnit med att bocka av en hel del bra restauranger, däremot inte Rolfs Kök förrän i går kväll. Måste säga att det var en av de bästa upplevelserna hittills, fantastiskt mat och otroligt trevlig personal. Jag åt gravad gös med äpple, avokado, pepparrot & hasselnöt till förrätt […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-22 10:15  |  Lästid: < 1 minuter

Har sedan mina snart fyra år i Stockholm hunnit med att bocka av en hel del bra restauranger, däremot inte Rolfs Kök förrän i går kväll. Måste säga att det var en av de bästa upplevelserna hittills, fantastiskt mat och otroligt trevlig personal. Jag åt gravad gös med äpple, avokado, pepparrot & hasselnöt till förrätt och en helt magisk rödvinsbräserad oxkind med tryffel och potatispuré till varmrätt. Har ni inte provat, måste ni prova Rolfs Kök, ni kommer inte bli besvikna!

Dela på Facebook
Tweeta