Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

MR PORTER: SAILING WITH CHAMPIONS

Sommarinspiration och intervju med de försvarande titelhållarna i America’s Cup av Mr. Porter där det klassiska uret Bermont hamnar i totalt fokus. Bermont har sedan 2015 tillgodosett America’s cup vinnarna, de kallade Oracle Team med ur anpassade för segling i klassisk dykarstil. Otroligt snyggt och aldrig varit så sugen på att lära mig segla!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-22 13:30  |  Lästid: < 1 minuter

Sommarinspiration och intervju med de försvarande titelhållarna i America’s Cup av Mr. Porter där det klassiska uret Bermont hamnar i totalt fokus. Bermont har sedan 2015 tillgodosett America’s cup vinnarna, de kallade Oracle Team med ur anpassade för segling i klassisk dykarstil. Otroligt snyggt och aldrig varit så sugen på att lära mig segla!

Dela på Facebook
Tweeta

MR PORTER: SAILING WITH CHAMPIONS

Sommarinspiration och intervju med de försvarande titelhållarna i America’s Cup av Mr. Porter där det klassiska uret Bermont hamnar i totalt fokus. Bermont har sedan 2015 tillgodosett America’s cup vinnarna, de kallade Oracle Team med ur anpassade för segling i klassisk dykarstil. Otroligt snyggt och aldrig varit så sugen på att lära mig segla!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-22 13:30  |  Lästid: < 1 minuter

Sommarinspiration och intervju med de försvarande titelhållarna i America’s Cup av Mr. Porter där det klassiska uret Bermont hamnar i totalt fokus. Bermont har sedan 2015 tillgodosett America’s cup vinnarna, de kallade Oracle Team med ur anpassade för segling i klassisk dykarstil. Otroligt snyggt och aldrig varit så sugen på att lära mig segla!

Dela på Facebook
Tweeta