Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

NEW WEEK NEW LOOK

// + follow Philip Conradsson on APPRL Ibland är det snyggaste alternativet att matcha flera plagg i samma färg men i olika toner. Det ger ett sofistikerad och välbalanserat helhetsintryck som funkar till både jobb och fest. Här i en fantastisk bomullskavaj från Boglioli med ett par ljustvättade jeans och pikéskjorta med samma funktion och […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-27 12:00  |  Lästid: < 1 minuter

//

Ibland är det snyggaste alternativet att matcha flera plagg i samma färg men i olika toner. Det ger ett sofistikerad och välbalanserat helhetsintryck som funkar till både jobb och fest. Här i en fantastisk bomullskavaj från Boglioli med ett par ljustvättade jeans och pikéskjorta med samma funktion och kvalité som en klassisk piké i tunn bomull. Lättmatchat, medvetet och välklätt!

Kavaj: Boglioli Jeans: Gant Skjorta: Morris Skor: Loake Väska: Sandqvist Scarf: Tiger of Sweden Solglasögon: Nividas Klocka: Manuel Bozzi Plånbok: Saint Laurent


Dela på Facebook
Tweeta