Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

MIDSOMMAR PÅ VÄSTKUSTEN

Hade en helt fantastisk midsommarhelg på västkusten med underbart bra sällskap. Vi höll till på min goda väns Oscar landställe i Tjörn som är ett otroligt populärt semesterställe under sommarhalvåret och jag kan verkligen förstå varför folk vallfärdar hit under semestertider. Vi åt och drack gott, badade, solade och njöt av ledigheten, perfekt minisemester innan […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-28 10:00  |  Lästid: 2 minuter


Hade en helt fantastisk midsommarhelg på västkusten med underbart bra sällskap. Vi höll till på min goda väns Oscar landställe i Tjörn som är ett otroligt populärt semesterställe under sommarhalvåret och jag kan verkligen förstå varför folk vallfärdar hit under semestertider. Vi åt och drack gott, badade, solade och njöt av ledigheten, perfekt minisemester innan den riktiga semestern snart drar igång! Tack för en grym helg!

Dela på Facebook
Tweeta