Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BÄSTA JACKKÖPET

Olivgrönt är en färg som präntat sig in i mitt huvud och som jag trivs väldigt bra i. Här är en av mina absoluta favoriter just nu för en sen höst, tidig vår eller varför inte en kyligare sommarkväll? Jackan är tillverkad i en tunn polyesterväv som också år vattenavisade vilket i min mening är […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-06-29 18:00  |  Lästid: < 1 minuter

Olivgrönt är en färg som präntat sig in i mitt huvud och som jag trivs väldigt bra i. Här är en av mina absoluta favoriter just nu för en sen höst, tidig vår eller varför inte en kyligare sommarkväll? Jackan är tillverkad i en tunn polyesterväv som också år vattenavisade vilket i min mening är en oerhörd viktig komponent för denna typ av plagg.

Ni hittar jackan här.

Dela på Facebook
Tweeta